Vive la Fête (BE) + Yerra Yerra (BE)

vrijdag 01 december

Vive la Fête, de Belgische electro band rondom Els Pynoo en Danny Mommens, bestaat 25 jaar. En dat betekent dat het tijd is voor een feestje! De band trakteert haar fans in 2023 op een live album én een serie shows, waaronder op 1 december in GIGANT!

Precies 25 jaar geleden verscheen Vive la Fête’s debuut-ep Je Ne Veux Pas. Danny speelde nog in dEUS en vond in Vive la Fête de kans om iets samen met zijn vriendin Els te creëren. Niet alleen de partyscene was zeer gecharmeerd, ook in de modescene viel het stijlvolle duo in goede aarde. Het duurde niet lang of Vive la Fête speelde op uitnodiging van Karl Lagerfeld de sterren van de hemel op zijn modeshows. Het ging hard met Vive la Fête en Els en Danny lieten zich omringen door extra muzikanten om tot een volwaardige liveband uit te groeien.

Met Nuit Blanche (2003) vestigde Vive la Fête zich definitief in de top van het electroclash genre. Dankzij hits als Maquillage, Touche pas en het duister-manische Noir Désir speelde de band op alle grote festivals ter wereld.

Na twee jaar corona-beperkingen en uitgestelde concerten, mocht Vive la Fête op 17 september 2021 eindelijk weer het podium op. In een explosie van opgespaarde energie vlamde de band in een uitverkochte Antwerpse De Roma en gaf een show die de aanwezigen nog lang zal bijblijven. Alle hits en live favorieten passeerde de revue en Vive la Fête was definitief terug van nooit weggeweest. De opnames van dit memorabele concert zijn door Danny in zijn eigen huisstudio gemixt tot het album Live!.

Voorprogramma: Yerra Yerra

De gloednieuwe band Yerra Yerra is een tikkeltje eigenzinnig en laat zich niet graag in een hokje steken. De stem van Inge neemt je mee in een divers verhaal met pieken en dalen uit het leven gegrepen. Evert verrast met zijn snijdend gitaarwerk en Robson drumt energetisch alsof dit de laatste dag van ons bestaan is. 

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 28,50
Vriend € 26,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 01 december 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 01 december

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement