Tusky

vrijdag 29 november

Sinds hun explosieve start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgestaan. Met een rauwe, onversneden punkrockenergie hebben ze podia verwoest en harten veroverd, en nu zijn ze terug met een najaarstour die een ware ode is aan de punkcultuur.

Deze tour draait niet om een album, maar om het pure punkverhaal dat Tusky te vertellen heeft. Met een extra dosis adrenaline in de vorm van gitarist Michiel van Iersel (Mayleaf, No Turning Back), belooft de band elke show rauwe, ongefilterde punkrock waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Deze tour staat garant voor chaos, moshpits en crowdsurfen als nooit tevoren.

Van Nederlandse kelders tot Belgische zalen en Duitse clubs, Tusky heeft overal een spoor van vernieling achtergelaten. Maar deze keer zullen ze de punkcultuur eren en omarmen, met een ongeëvenaarde energie die alleen maar kan komen van een band die vastbesloten is om de geest van punk levend te houden.

Met hun verse punktracks zullen ze je meeslepen op een razende, ongecontroleerde rit door de wereld van punkrock. Bereid je voor om te dansen, te schreeuwen en jezelf volledig te verliezen in de anarchie van Tusky!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 18,00
Vriend € 15,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 29 november 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 29 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement