Toontje Lager

vrijdag 29 oktober

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, komt terug naar Apeldoorn! De show staat in het teken van de LP ‘Er op of Er onder’, bekend van de hits ‘Net Als in de Film’, ‘Ben Jij Ook Zo Bang’ en ‘Lente in Twente’. Het album zal integraal gespeeld worden. Uiteraard speelt de band, onder bezielende leiding van Erik Mesie, ook alle bekende hits, zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’, ‘In gedachten’, ‘Het doet pijn’ en wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986.

KreFetten
Deze avond wordt aan elkaar gedraaid door KreFetten. KreFetten zijn de allerbeste jaren 80 DJ’s, hoewel ze 30 jaar te laat begonnen. Het duo draait alleen vinyl en de uitgebreide platencollectie bevat alleen de allergrootste 80’s hits: van Doe Maar tot Pet Shop Boys, naar Prince en Sigue Sigue Sputnik. Foute platen worden zeker niet geschuwd tijdens hun missie om iedereen op de dansvloer te houden.

CORONAMAATREGELEN

Dit concert, dat oorspronkelijk op 10 april 2020, 18 september 2020 en 21 mei 2021 plaats zou vinden in GIGANT, is verplaatst naar 29 oktober 2021, n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Je gekochte tickets voor 10 april, 18 september of 21 mei blijven geldig voor de show op 29 oktober. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Bij dit concert mogen wij bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter-regel geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 19,00
Vriend *** € 0,00
Vriend € 9,50
Vriend ** € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 29 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 29 oktober