Toontje Lager

vrijdag 22 maart 2024

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren ’80, komt weer naar Apeldoorn! In een vernieuwde samenstelling, maar natuurlijk met zanger Erik Mesie.

Onder de bezielende leiding van Erik geniet je van hits als Net als in de Film, Zoveel te doen en natuurlijk Stiekem gedanst. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod, zoals Vroeg of laat, Lente in Twente, In gedachten en Het doet pijn. En wat te denken van het gevoelige Zonder jou, de solohit van Erik uit 1986.

Daarnaast kwam begin 2023 een nieuw album uit: Waar gaan we heen. De 15 nummers op deze plaat klinken weer helemaal als Toontje Lager, al wat het maar vanwege de karakteristieke stem van Erik.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die jong was in de jaren ’80, maar zeker ook voor de generaties daarna. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

BEZETTING:
Erik Mesie: zang, gitaar
Sjoerd Balk: gitaren, zang
Joel Groenewold: basgitaar, zang
Marco Hoogland: toetsen, zang
Bennie Top: drums

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 21,50
Vriend € 19,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 22 maart 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 22 maart
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...