The Hunting Party + Psychosocial + Toxicity (BE) | Nu-Metal Tribute Night

vrijdag 24 januari 2025

The Hunting Party – Linkin Park tribute

Hoe kun je een band als Linkin Park beter eren dan met een keiharde show die je schor en badend in het zweet achterlaat? De vijf mannen van het Apeldoornse The Hunting Party zijn constant op jacht naar het volgende feestje en brengen je met passie, ervaring, energie en heel veel plezier de beste hits van de nu-metalhelden. Met hits als In The End, Crawling, Numb, What I’ve Done en One Step Closer waan je je zo weer in de zeroes. The hunt is on!

Psychosocial – Slipknot tribute

Deze volledig op Slipknot-gerichte tributeband brengt de gestoorde metal-gekte van de 9 mannen uit Des Moines-Iowa naar GIGANT! Met monsterachtige energie en een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums, is deze Tilburgse band een absolute knaller. Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het zelfbenoemde debuutalbum en Iowa, maar ook van Vol. 3: (The SubliminalVerses), All Hope Is Gone, .5: The Gray Chapter en het laatste album We Are Not Your Kind spelen ze nummers die de “Maggots” willen horen en meeschreeuwen. Do you know what time it is? It’s time to go Psycho-Fucking-Social!  

Toxicity – System Of A Down tribute

De Belgische System Of A Down-tributeband Toxicity zweert bij hun formule: een geslaagde Toxicity-show is als het publiek en de band in het moment één worden. Ze zingen samen, ze headbangen samen en ze zweten samen. Toxicity wil muzikaal zo dicht mogelijk het origineel benaderen. Daarom speelt de band ook met twee gitaristen en willen de Vlaamse mannen het publiek zoveel mogelijk betrekken. Tijdens hun shows speelt de band niet alleen nummers van het tweede SOAD-album Toxcity, maar kun je ook op andere knallers rekenen!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 22,00
Vriend € 20,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 24 januari 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 24 januari

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement