The Doors Alive (UK)

vrijdag 13 mei 2022

The Doors Alive uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nr. 1 tribute band van de legendarische groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties!

Natuurlijk spelen The Doors Alive alle grote hits van The Doors, zoals Light My Fire, When The Music’s Over, The End, Love Her Madly en Riders On The Storm. Ook komen minder bekende briljanten aan bod als The Chrystal Ship en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de ervariung compleet te maken. Hij lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren ’60 en ademt de beste optredens van Jim (die op 8 december 2018 75 jaar zou zijn geworden) moeiteloos nieuw leven in. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flower power van weleer.

Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Over de hele wereld hebben The Doors Alive dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht!

Dit event is verplaatst van 15 mei 2020 en 14 mei 2021 naar 13 mei 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 15 mei 2020 blijven geldig voor de show op 13 mei 2022. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 26,50
Vriend € 24,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 13 mei 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 13 mei