Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute

vrijdag 28 januari 2022

Na de succesvolle theatertour met 30 uitzinnige zalen eerder is het nu tijd om Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute naar de Nederlandse popzalen te brengen. Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in een spetterende liveshow waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance en een podium dat wordt omgetoverd tot een heuse discotheek laten de 70’s en 80’s disco parties herleven; dichter bij Donna kun je niet komen.

De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via livestream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It’s Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus.

Carolina Dijkhuizen: “Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het podium.”

Dit concert, dat oorspronkelijk op 3 april 2020, 11 december 2020 en vervolgens 7 mei 2021 plaats zou vinden in GIGANT, is verplaatst naar 28 januari 2022, n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Je gekochte tickets voor 3 april, 11 december of 7 mei blijven geldig voor de show op 28 januari. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 26,50
Vriend € 24,50
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 28 januari 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 28 januari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...