Technic Fabrique 9 year anniversary livestream

zaterdag 17 juli

De mannen van Technic Fabrique presenteren op 17 juli van 19:00 tot 23:00 vanuit onze popzaal een livestream om hun 9-jarig bestaan te vieren!

Je zult ze ongetwijfeld een keer voorbij hebben zien komen! In de afgelopen 9 jaar hebben ze grote en kleine (huis)feesten gegeven in een aantal steden in Nederland. Om precies te zijn in Apeldoorn, Amsterdam, Groningen en Enschede. Ze staan voor minimal & house muziek, waarbij ze een breed spectrum pakken en het credo ‘How deep is your house’ de boventoon voert. Niet te moeilijk, herkenbaar en altijd lekker dansbaar.

17 juli komen ze in hun eigen stad het 9-jarig bestaan vieren met een livestream, welke zal worden uitgezonden op het Twitch kanaal van Birdcage Radio!

Daniel Robson en Yesse Berkhout zijn de aanjagers van het concept en zullen een 2.5 durende b2b set verzorgen. Daarnaast hebben ze hun trouwe metgezel Louis Thomas gevraagd om de warming up te verzorgen. Voorafgaand aan de sets zal Simone van de Spacecast Rob & Yesse interviewen om de hoogtepunten te bespreken en zodat we hun nog wat beter kunnen leren kennen. Enschede’s finest Jay Minimal zal de visuals verzorgen.

Tickets bestellen

Prijs

Tijden

za 17 juli 19:00

Locatie

Tickets & tijden

Zaterdag 17 juli