Stones Sessions – The Rolling Stones Stripped tour

vrijdag 26 januari 2024

Stones Sessions neemt je mee terug in de tijd!

Het zal het geheimzinnigste concert van 1995 zijn geweest. Als onderdeel van hun Voodoo Lounge Tour nemen the Rolling Stones hun live album “Stripped” op, klassiekers en minder bekende tracks uitgevoerd in een uitgeklede vorm en bezetting. Het idee komt van het destijds razend populaire muziekprogramma MTV Unplugged, maar gezien Keith Richards dit ‘really boring television’ noemt, wordt voor een clubtour gekozen op 3 nader te bepalen locaties. 

Begin mei 1995 is er nog niets bekend bij de fans, maar 2 weken voor aanvang kondigen de mannen twee shows aan op 26 en 27 mei 1995 in Paradiso Amsterdam. In een intieme setting en met een uitgebouwde tweede ring boven het balkon (die zo goed bevalt dat Paradiso de ring later permanent zal bouwen) spelen The Rolling Stones wat ze later hun beste concerten ooit noemen. 

Stones Sessions speelt een compilatie van deze 2 legendarische avonden met een imponerende show en personality. Verwacht een ongeëvenaarde energie die de ‘the worlds greatest rock n roll band’ eer aan doet.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 18,50
Vriend € 16,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 26 januari 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 26 januari

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement