StadsOase met o.a. Primaat + MonkeyJam

zondag 28 juli

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

MonkeyJam | 15:00 – 16:00

De MonkeyJam is de bekendste jamsessie van het Oosten met maar één regel: geen bestaande nummers! Van funky grooves tot zoetsappige ballades, alles is mogelijk, puur op basis van improvisatie. De MonkeyJam wordt geleid door muzikanten met jarenlange jamervaring zodat de sessie niet te hard uit de bocht vliegt. En het allerleukste is: jij kan meedoen! Raap je trommelstokken bij elkaar, slinger je gitaar om je nek of blaas het stof uit je tuba en Come Jam Like Monkeys Do!

De MonkeyJam is een concept van de Colored Monkeys, een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt en diverse podiumplekken organiseert voor muzikanten. Je kunt vanaf september weer iedere maand in ons café terecht voor een MonkeyJam!

Primaat | 17:30 – 18:30

Opzwepend, hard en beestachtig lekker! Primaat is de nieuwste sensatie uit de muziekjungle van Overijssel. Dit achtkoppig monster opereert op het scherpst van de snede met een bataljon blazers, Nederlandstalige raps en jazzy toetsen. In de aap gelogeerd? No way. De band ontstond uit jamsessies rond een collectief. Al snel kreeg het een vaste vorm als Primaat. Virtuoze, aanstekelijke muzikaliteit, een snuf theatraliteit in de uitstraling en charisma maken van deze band een absolute livesensatie die ze zelf omschrijven als ‘opzwepende hiphop funk’.

DJ Jazzper

DJ Jazzper (echte naam Jasper Koot) draait al flink wat jaren mee en is absoluut geen onbekende in Apeldoorn: van Drakenboot en Kanaalconcerten tot Royal Light Festival en vele Borrelnood feestjes. Ook draaide hij op o.a. het North Sea Jazz Festival. Vandaag draait hij de StadsOase-dag aan elkaar!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Knutselwerkplaats
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 28 juli 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement