StadsOase met o.a. Cavolo Nero + Youth Reserve + Silent disco

zondag 25 augustus

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Youth Reserve | 15:00 – 15:45

Youth Reserve is een garantie op dansen. Het Arnhemse synthpop duo voert je mee door de nacht, vol broeierige romantiek bij neonlicht. Voor iedereen die niet bang is om verliefd te worden. Songwriter Silvian Ilgen en producer Sonam Plomp maken pakkende songs vol stuwende disco beats, groovende baslijnen en warme synthesizers. De catchy, dansbare synthpop is geïnspireerd door bands als Future Islands, Roosevelt en Talk Talk. Waar de liefde voor de 80’s terug te horen is op hun tweede EP 4AM, belooft hun nieuwe werk moderner en directer te zijn.

Cavolo Nero | 17:30 – 18:30

Cavolo Nero is een psychedelic grooveband uit Utrecht, ontstaan uit liefde voor funk, disco en afrobeat. Verwacht exotische vibes met moderne invloeden en psychedelica, falsetto hooks en scheurende synth solo’s. Dit zorgt voor het frisse geluid waarmee Cavolo Nero overal de dans ontketent!

Hun debuut EP verscheen in 2022 en datzelfde jaar toerde de band door het land met de Popronde. Vervolgens speelden ze op Noorderslag en hadden ze een drukke zomer met festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open en zetten ze de eerste stappen over de grens.
In februari 2024 verscheen de nieuwe EP Nightshade.

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Wetenschap workshop: Mad Science presenteert hun indrukwekkende funstation
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 25 augustus 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement