StadsOase met o.a. Bumble B. Boy + Mo & Kush Band

zondag 21 juli

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Mo & Kush Band | 15:00 – 15:45

Kush Band is een band met een heel bijzonder geluid: Sudanese ritmes met een stevige groove, meeslepend vanaf de eerste noot en super dansbaar. De band telt acht musici, deels van Sudanese afkomst. Zij spelen de typisch Afrikaanse ritmes (Arabische reggae, ska, soukous, Sahara blues, Afro beat) op authentieke Afrikaanse percussie-instrumenten, aangevuld met basgitaar, drums, gitaren en saxofoon. 

Bandleider is Mo Ahmed. In zijn thuisland Soedan was hij een erkende meester-djembé speler, maar ook actief in de beweging van burgers die opkwamen voor vrijheid en democratie. Hij schreef in die tijd veel demonstratieliederen. Nu is hij geworteld in Utrecht en zingt hij vanuit Nederland, in Kush Band, over zijn verlangen naar vrede en vrijheid. 

Bumble B. Boy | 17:30 – 18:30

Bumble B. Boy is een mislukte kinderfeestjes-entertainer en hoopt groot te worden in de Nederlandse muziekscene met zijn kenmerkende mix van energieke optredens en rare punk. Verwacht niets en accepteer alles van Bumble B. Boy, terwijl hij stuiptrekt op ritmische punkbeats en grillige popmelodieën. Ouders, laat het je kinderen zien! Kinderen, vertel het aan je ouders!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Ballonkunst: ballonkunstenaar Patrick maakt op interactieve wijze mooie ballonsculpturen.
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 21 juli 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement