StadsOase met o.a. Noah Jaora & LeFonque + NAPHAS

zondag 18 augustus

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

NAPHAS | 15:00 – 15:45

Muziek is de leden van gelegenheidsformatie NAPHAS met de paplepel ingegoten. De ouders van deze ervaren bandleden uit Apeldoorn en omstreken waren zelf ook gepassioneerde muzikanten. NAPHAS speelt traditionele Molukse liederen of bewerkingen hiervan. Verwacht tijdens StadsOase een intieme sfeer en Molukse liederen met een hoog meezinggehalte! De band bestaat uit Martin Unitli, Henny Pattiapon, Josephine Nahuway en Cos Nahuway.

Noah Joara & LeFonque | 17:30 – 18:30

Noah Jaora & LeFonque brengen de ziel van soul, R&B en funk naar het podium met een energieke mix van tijdloze klassiekers en onweerstaanbare grooves. Ze staan bekend om hun covers van iconen zoals D’Angelo, Michael Jackson, Ronnie Jordan en Prince.

Noah Jaora, de charismatische frontman, is een songwriter, producer en performer uit Apeldoorn. Afkomstig uit de Molukse muzikale familie Pattiapon, werd hij al vroeg geïnspireerd door zijn grootouders, de Hawaï steel gitarist Lucas Pattiapon en jazz & Lagu Lagu zangeres An Pattinasarany.

Dinant van Tongeren

Dinant van Tongeren draait de dag aan elkaar! DJ en producer Dinant is een bekend gezicht in GIGANT, als organisator van en DJ tijdens events als InCredible, Raw Generation en Hardcore Generation. Vandaag draait hij voor ons zomerse en zwoele plaatjes met een heerlijke funky Ibizasound. Dus grijp die mocktail of cocktail en voetjes van de vloer!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Kookworkshop van De Kookmuts  
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 18 augustus 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement