StadsOase met o.a. Mood Bored + ANN BLU

zondag 14 juli

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Tijdens de StadsOase op 14 juli vertonen wij vanaf 21:00 de finale van het EK voetbal!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

ANN BLU | 15:00 – 15:45

ANN BLU is een band die zich kan vinden binnen de neo soul. Inspiratie wordt geput uit artiesten als King Gizzard & The Lizzard, Amy Winehouse en Hiatus Kaiyote. In mei van dit jaar kwam de debuut EP Down The Rabbit Hole uit, met songs over de liefde, lust en de zoektocht naar jezelf. If soul took an acid trip, it would find ANN BLU!

Mood Bored | 17:30 – 18:30

Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indierock landschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

Dinant van Tongeren

Dinant van Tongeren draait de dag aan elkaar! DJ en producer Dinant is een bekend gezicht in GIGANT, als organisator van en DJ tijdens events als InCredible, Raw Generation en Hardcore Generation. Vandaag draait hij voor ons zomerse en zwoele plaatjes met een heerlijke funky Ibizasound. Dus grijp die mocktail of cocktail en voetjes van de vloer!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Knutselwerkplaats – happy stones maken
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 14 juli 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement