StadsOase met o.a. Lorrèn + Rixle Blue

zondag 11 augustus

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Rixle Blue | 15:00 – 15:45

Rixle Blue is een producer en performer gevestigd in het Oosten van Nederland. Geïnspireerd door bands als Gorillaz, Arcade Fire en artiesten als Mac deMarco en Tyler the Creator kenmerkt de muziek van Rixle zich als verfrissende indiepop waarin hij zich telkens van een andere kant laat zien.

Sinds september 2023 werkt Rixle samen met gitarist en producer Lennard Steiginga aan zijn eerste hybride liveset. De thuis geproduceerde beats met invloeden van new wave, disco, breakbeat en hiphop worden afgespeeld, live worden hier electrische gitaren, bass, zang en verschillende percussie-elementen aan toegevoegd. Verwacht een  indie dansfeestje om de sleur van het dagelijkse leven even te onderbreken.

Lorrèn | 17:30 – 18:30

A summerchild by nature, dat is Lorrèn. De Amsterdamse singer-songwriter staat bekend om haar warme en veelzijdige stemgeluid waarin ze de zon graag laat schijnen. Afgelopen jaren maakte ze indruk met 2 succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren ’60 en ’70. Na de supportshows van Chef’Special (Ahoy, Klokgebouw en AFAS) gaf ze dit najaar haar eigen clubtour. Dit was een daverend succes met een uitverkochte Tivoli Vredenburg, Luxor en Vorstin. Haar nieuwe album Sunkissed verschijnt op 21 juni 2024. De titel refereert naar het gevoel van je warme huid na een goede strand dag: gloeiend, rozig en voldaan.

GIGANT Disco Boys

Onze huisdj’s Hans en Wim zijn samen de GIGANT Disco Boys en draaien de dag aan elkaar! Hans draait door het jaar heen in onze popzaal en op verschillende lokale festivals. Hij mixt allerlei stijlen door elkaar: van zomers tot alternatief met een scherp randje. De Nachtadvocaat is veelzijdig, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral erg dansbaar. Ronkende funk, klappers van hits en dreunende discotracks dwingen de voetjes van de vloer!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Knutselwerkplaats
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 11 augustus 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement