StadsOase met o.a. Circo Simonelli + Urban Junction

zondag 04 augustus

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, silent disco’s, kinderprogramma én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Wil je nog iets weten over StadsOase? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Urban Junction | 15:00 – 15:45

Rap meets klassiek! Urban Junction vermengt klassieke invloeden met eigentijdse elementen.

Urban zangeres Rosa, rapper Danisha en elektronisch beatsmaker Sjoerd onderzoeken samen met de drie klassiek geschoolde musici van FLUWEEL. de raakvlakken van hun muziekstijlen. Samen zoeken de musici muzikale grenzen op, maken ze verbindingen en leren ze van en met elkaar.

In dit project wordt samengewerkt tussen de jonge Arnhemse makers van project Zuiderstroom en ensemble FLUWEEL.. Zuiderstroom is een young talent initiatief van Bureau Ruimtekoers, een stichting voor social design en participatie die kunst, makers en liefhebbers de ruimte biedt om bij te dragen aan maatschappelijke verandering voor én met iedereen. Project Zuiderstroom was gericht op het verbeteren van de leefbaarheid in Arnhemse wijken en was enorm succesvol. Het heeft tot diverse vervolgprojecten geleid waaronder deze samenwerking met ensemble FLUWEEL.. Coaches Cassandra Onck en Jeffrey Neijs werken mee aan dit project.

Circo Simonelli | 17:30 – 18:30

Circo Simonelli staat voor high energy, soul, disco en funk. De energie en het enthousiasme spatten van het podium. De formatie werd opgericht door multi-instrumentalist Luca Simonelli, die opvalt met zijn uitzinnige dansjes. Bereid je voor op een fusie van soulvolle klanken en onweerstaanbare ritmes die je de hele show in beweging houden. Met superstrakke unisono’s en heupschuddende Latin grooves garanderen we dat het je niet gaat lukken om stil te blijven staan!

GIGANT Disco Boys

Onze huisdj’s Hans en Wim zijn samen de GIGANT Disco Boys en draaien de dag aan elkaar! Hans draait door het jaar heen in onze popzaal en op verschillende lokale festivals. Hij mixt allerlei stijlen door elkaar: van zomers tot alternatief met een scherp randje. De Nachtadvocaat is veelzijdig, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral erg dansbaar. Ronkende funk, klappers van hits en dreunende discotracks dwingen de voetjes van de vloer!

Kinderprogramma

Iedere zondag kunnen kinderen tussen 14:00 en 18:00 heerlijk spelen op het StadsOase terrein! Bij Samen Spelen spelen kinderen zelfstandig en met hun ouders met allerlei verrassingen uit de grote speelgoedbak: tekenspullen, springtouwen, jongleerballen, mikado XL, blik gooien, blokken, badminton en nog véél meer! Daarnaast presenteren we iedere zondag onder begeleiding een activiteit. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar onder de 4 jaar is extra begeleiding door een ouder aan te raden.

14:00 – 14:30 Samen Spelen
14:30 – 16:30 Workshop ‘Wat kan je ermee’ van Creawijz: knutselen met afval! 
16:30 – 18:00 Samen spelen

Supporters

StadsOase wordt mede mogelijk gemaakt door:

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 04 augustus 14:00

Locatie

Van Reekumplein

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement