Smells Like Nirvana: MTV Unplugged

vrijdag 27 januari 2023

Smells Like Nirvana is precies wat je verwacht, en op 27 januari brengen ze je in onze intieme theaterzaal terug naar 1993. Een trip down memory lane naar 18 november 1993 in New York, om precies te zijn. Het was het legendarische MTV Unplugged-concert dat Nirvana zelf de onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens, de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren.

Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht dus veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend en verhaal! Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, twee gitaristen, een bassist en een percussionist. Samen vertalen zij de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Wegens een planningsfout van de band kan dit concert helaas niet doorgaan op 18 september. Gelukkig komt Smells Like Nirvana op 27 januari alsnog naar GIGANT voor het MTV Unplugged concert!

Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kun of wil je niet op 27 januari? Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN nummer naar administratie@gigant.nl. Wij zorgen vervolgens dat het geld z.s.m. op je rekening staat.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 15,00
Vriend € 13,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 27 januari 20:30

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 27 januari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement