Sandra van Nieuwland [Seated Specials]

vrijdag 04 december

Duur programma: 60 minuten

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk, zoals de succesvolle single Hunter en het met een Edison bekroonde album Banging On The Doors Of Love. Na verschillende theatertours en succesvolle platen, was daar eind februari de nieuwe single Little One. Een modern en gevoelig nummer met een elektronische feel die ook op haar laatste album Human Alien de boventoon voert.

GIGANT Seated Specials
Ook in december brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn beperkt zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 04 december 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 04 december