Ruben Hoeke & Edgar Koelemeijer [Seated Specials]

vrijdag 05 februari

Duur programma: 60 minuten

Wild Romance, Ruben Hoeke Band, Thé Lau, Drukwerk, Roberto Jacketti & the Scooters, Jan Akkerman, David Bowie-Undercover… Naast ontelbare bands, samenwerkingsverbanden en sessies speelden deze twee gedreven muzikanten met vrijwel iedereen uit het Nederlandse pop- en rockcircuit. Opgeteld hebben ze een paar miljoen muzikale kilometers afgelegd en meer dan 3000 optredens in zowel binnen als buitenland op hun naam staan. Beiden speelden met grote namen en nu gaan deze Nederlandse rock & roll coryfeeën samen op tour! Laat je meevoeren tijdens dit intieme optreden bestaande uit eigen materiaal, bekende en obscure covers en talloze anekdotes. Na het optreden vindt er een interactieve Q&A plaats.

Dit concert is verplaatst van 13 november 2020 naar 5 februari 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 13 november blijven geldig voor de show op 5 februari. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.


GIGANT Seated Specials
Ook in november brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (2 pers.) € 17,00
Duoticket Vriend (2 pers.) € 15,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 05 februari 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 05 februari