Roosbeef

zaterdag 07 mei

Dit concert is verplaatst van 30 oktober 2020, 15 mei 2021 en 11 december 2021 naar 7 mei 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 7 mei 2022. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Al sinds haar eerste worp in 2008 (Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten) slaagt Roos Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld. Nu is Roosbeef terug met het vierde studioalbum Lucky. Roos leefde twee jaar tussen de bluegrass in Kentucky. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden. Lucky grijpt uit het echte, naakte leven, en is daardoor, net als Roos, Amerika en onszelf, niet zomaar samen te vatten.

Voorprogramma: LUCAS
LUCAS schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 21,50
Vriend € 19,00
Culture Club € 0,00
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 07 mei 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 07 mei