Roos Blufpand | Muziekcafé

zondag 04 juni

Een nieuw Roos-tijdperk breekt aan: maak je klaar voor brutale teksten met dansbare reggaeton beats, bubbly vibes, EDM hooks en diepe synths. Denk aan de directheid van Merol, de diepgang van Froukje en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bont-jas!

‘’Deze nieuwe Roos-era klinkt zoals mijn guilty pleasure muziek: met een heerlijke drop waar je je heupen kunt wiegen en je billen op móét schudden. Mijn nieuwe album en daaropvolgende tour worden dansbaar en empowering voor iedereen die – net als ikzelf – soms een reminder kan gebruiken dat je goed bent zoals je bent.’’ – Roos

Roos blijft overigens altijd Roos. Goudeerlijk, vrolijk, down-to-earth en met een groot kloppend hart voor haar medemens en de wereld waarop ze leeft. Haar levensmotto is Alleen maar Liefde en dat neemt ze mee in alles wat ze als artiest doet. Van maatschappelijk verantwoord ondernemen, tot het duurzaam maken van haar merchandise en van het open spreken over haar mentale gezondheid tot het samenwerken met stichtingen als Bont voor Dieren en de Plastic Soup Foundation.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 04 juni 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement