Pater Moeskroen

zondag 13 februari

35+1 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen en spelen De Paters over 35+1 jaar hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig + één jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis. Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip! Zou dat Pater Moeskroen bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

Dit concert is verplaatst van 5 juni 2021 naar 13 februari 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Heb je tickets gekocht voor 5 juni 2021 maar kun je niet op 13 februari 2022? Geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 19,00
Vriend € 17,00
Culture Club € 0,00
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 13 februari 16:00

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zondag 13 februari