Paranoid: HIDEOUS (BE) + Andy & The Antichrist

vrijdag 11 oktober

Can you help me occupy my brain? Yep, dat kunnen we met de rauwste riffs, vuigste drums en een keihard potje georganiseerde chaos! Tijdens Paranoid check je het beste hedendaagse rock-, postpunk- en garagebands in Rockcafé Ozzy (Hoofdstraat 162, Apeldoorn). Op 11 oktober trappen we af met HIDEOUS en Andy & The Antichrist!

HIDEOUS (BE)

HIDEOUS is de gloednieuwe band van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (RAMKOT). Ze hebben allebei hun sporen verdiend in hun andere projecten, maar besloten hun krachten te bundelen. HIDEOUS brengt rockmuziek geïnspireerd door de rauwheid van de jaren ’90. In november 2022 brachten ze hun debuutsingle CURSE uit, speelden in het voorprogramma van The Black Box Revelation en The Vices, en stonden in 2023 op Rock Werchter.

Andy & The Antichrist

Het viertal van Andy & The Antichrist zweeft tussen harde garagerock en punk, met snerpende gitaren en rauwe vocalen. Geen snoeiharde hardcorepunkers, maar gewoon een stelletje good guys die houden van rammelende muziek. In 2021 werden ze geselecteerd voor de Popronde en afgelopen april brachten ze hun debuutalbum Awful/Awesome uit. Ze willen vooral niet te serieus genomen worden, dus kom mee rocken en dan wordt het gegarandeerd gezellig!

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 11 oktober 20:30

Locatie

Rockcafé Ozzy

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement