Oudjaarsdag: Bongloard + Hiqpy + Dan Green & The Mystery Machine

zondag 31 december

We sluiten het jaar af met de lekkerste bands van dit moment! Kom jij proosten? Toegang is gratis!

16:15 – 17:00 Dan Green & The Mystery Machine
17:30 – 18:15 Hiqpy
18:45 – 19:30 Bongloard

Bongloard

Je kent dat tergende oergevoel misschien: dat je hélémaal ten einde raad bent. Het enige wat je kunt doen is een nucleaire explosie boven je hoofd simuleren als uitdrukking van die complete wanhoop. Bongloard is daar een verlengstuk van in de vorm van een band. Het trio Jannes van Kaam, Ties Bogers en Jan van Asch vuurt met dezelfde geestdrift messcherpe noise punk/garagerock-projectielen af.

Hiqpy

Wat als Kurt Cobain en Ariana Grande samen een Pokémon zouden krijgen? Ja, dan krijg je zo ongeveer een Hiqpy. Het 4-koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Superkracht: spuwt vlammetjes van galmende adlibs en fuzzy gitaren. Ze zijn dit jaar te zien op Popronde en werden beoordeeld als een van de 3voor12-talenten van Popronde en werden tijdens de kick-off in Nijmegen uitgeroepen tot een van de acts die binnen 10 minuten wisten te overtuigen.

Dan Green & The Mystery Machine

Dan Green & The Mystery Machine is een vijfkoppige band uit Nederland onder leiding van songwriters en mystieke soulbroers Daan Kleijnen en Daniël van Boom. Ondersteund door Mees Blankevoort (toetsen), Roan Grasmeijer (bas) en Sydney Harnisch (drums) maken ze geluid dat leeft binnen de driehoek van psychedelica, garagerock en shoegaze.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 31 december 16:00

Locatie

Café

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...