Martijn Fischer

zaterdag 15 oktober

Op 15 oktober komt Martijn Fischer naar GIGANT in het kader van zijn clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. Deze avond slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreed. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan. “Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.” Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud.

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. Door de jaren heen heeft Fischer rollen gespeeld in tal van theater-, televisie- en filmproducties. Denk aan o.a. Baantjer, Gooische Vrouwen, Goede Tijden en Onze Jongens. Hij speelde bij de meest grote theatergezelschappen in diverse productie waarmee hij al vele malen de Nederlandse theaters aandeed.

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij. Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het Museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met Holland Zingt Hazes. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film Bloed, Zweet en Tranen, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 25,50
Vriend € 23,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 15 oktober 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 15 oktober
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement