Mark Foggo (UK) + Drunken Dolly

vrijdag 03 december

Dit concert is verplaatst van 19 maart 2021 naar 3 december 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 19 maart blijven geldig voor de show op 3 december. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

De Britse skamuzikant Mark Foggo is wereldwijd bekend als een dynamische zanger en performer. Sinds de jaren ’80 is hij een van de grootste namen binnen de skascene, bekend van zijn manische optredens, gekke persoonlijkheid, sterke skanummers en enorme energie. In oktober kwam zijn nieuwe plaat Ska Pig Returns uit en met dit verse materiaal op zak komt hij onze popzaal op z’n kop zetten!

Voorprogramma: Drunken Dolly
Drunken Dolly en alcohol, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zouden hun eigen tenen nog amputeren om dichter bij de bar te kunnen staan. Op hun nieuwe EP, welke 16 maart 2019 is uitgekomen, wordt hun liefde voor feesten en alcohol nogmaals goed bezongen en zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan, waardoor je je schoenzolen onder je schoenen vandaan danst.

Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun meerdere UK-tours ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is. Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang, staan ze bekend om samen met hun vrienden van het ‘Drunken Dolly Drinking Team’ te zorgen dat menig tapinstallatie leeg wordt gedronken en een groot feest gegarandeerd is.

Dit concert, dat oorspronkelijk op 27 maart en vervolgens op 16 oktober plaats zou vinden in GIGANT, is verplaatst naar 19 maart 2021, n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Je gekochte tickets voor 27 maart of 16 oktober blijven geldig voor de show op 19 maart 2021. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 16,00
Vriend € 14,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 03 december 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 03 december