Mangrove

vrijdag 19 januari 2024

Het is een tijdje wat stiller geweest rondom de symfonische progrockband Mangrove, door de coronaperiode en wisseling van bandleden. Nu is de Apeldoornse band helemaal terug en presenteert op 19 januari 2024 het nieuwe album Bridge to Fiction in onze popzaal!

Mangrove bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en heeft diverse albums uitgebracht. Voor het album Facing the Sunset ontving de band in 2006 de Prog Award voor het beste prog album. In 2009 volgde Beyond Reality, wat in zowel binnen- als buitenland goede kritieken ontving. Nu is het hoog tijd voor de presentatie van een nieuwe schijf!

Deze avond wordt Bridge to Fiction integraal gespeeld. Daar wil je bij zijn, want de fans roemen Mangrove om haar uitstekende livereputatie. De passie van de muzikanten spat van het podium en je mag orkestrale toetsenpartijen, ronkende basgeluiden, stuwende drums en lyrisch gitaarwerk verwachten. Meerstemmige zang lardeert de songs die dynamisch, opzwepend, maar soms ook ingetogen gespeeld worden. Ga je met ons mee over de Bridge to Fiction?

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 16,00
Vriend € 14,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 19 januari 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 19 januari

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement