Made in Purple (BE)

vrijdag 31 maart

Made in Purple heeft een duidelijke missie: “Made In Japan” van Deep Purple live brengen in zijn volle glorie! Dit iconische album kwam uit in 1972 en viert in 2022 dus zijn 50-jarig jubileum. Met respect voor de originele nummers, het geluid en de solo’s zullen ze een volledige magische live-ervaring van 90 minuten uitvoeren.

Made In Japan is een van de bekendste en bestverkochte live-platen ooit. En laten we eerlijk zijn: Gillan, Glover, Lord, Blackmore en Paice – de meest succesvolle Deep Purple line-up – produceerden inderdaad een iconisch dubbel live-album, opgenomen tijdens drie uitverkochte shows in Osaka en Tokio. Highway Star, Child in Time, Smoke on the Water, The Mule, Strange Kind of Woman, Lazy en Space Truckin werden live uitgevoerd. In 1998 werd de originele release opnieuw gemasterd en werden er nog drie nummers uit dezelfde liveshows toegevoegd: Black Night, Speed King en Lucille.

Made in Purple is een project van vier méér dan ervaren sessie- en livemuzikanten en de flamboyante zanger Pieter-Jan de Paepe (Jezus in de musical Jesus Christ Superstar). Met passie en enthousiasme én beïnvloed door het zeventiger jaren hardrockvirus gaan zij deze uitdaging aan. Een ambitieus project met als motor het podiumplezier van de muzikanten. Herbeleef het meesterwerk Made in Japan live, zoals het was in 1972!

Wegens een wijziging in de agenda van de band is dit concert verplaatst van vrijdag 10 maart 2023 naar vrijdag 31 maart 2023. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 18,50
Vriend € 16,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 31 maart 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 31 maart
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement