Maaiveld Festival

Het kan en het mag weer: zingen, dansen, doen, maken en ontdekken! Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, en vrijdag 27 mei viert Apeldoorn feest tijdens het gloednieuwe, tweedaagse Maaiveld Festival, georganiseerd en geprogrammeerd door CODA, Orkest De Ereprijs, GIGANT, Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) en Orpheus. En de naam van het festival zegt genoeg: twee dagen lang geniet je van bijzondere, unieke en ongewone optredens en interactieve installaties op verrassende binnen- en buitenlocaties in de Apeldoornse binnenstad.

Het openingsconcert wordt op 26 mei verzorgd door Ellen ten Damme samen met Orkest De Ereprijs. Serious Hits: Top 2000 Live sluit de eerste festivaldag op het Stationsplein af. Verder geniet je van bijzondere optredens van onder meer Duda Paiva Company, Symphony of Fire en Jack Jarryd. Op het festivalterrein ontdek je ook de interactieve installatie Walk in the Woods van CODA! Het programma van Maaiveld Festival is geschikt voor alle leeftijden. Zo is de voorstelling Kiekeboe van Theater Stof geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en zijn alle leeftijden welkom bij het rockconcert van Hippe Gasten.

Tickets
Maaiveld Festival is grotendeels gratis toegankelijk, maar voor een aantal optredens is een ticket noodzakelijk. Op de website van Maaiveld vind je het volledige programma. Hier koop je ook je tickets.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 0,00

Tijden

do 26 mei 14:00
vr 27 mei 14:00

Locatie

EXTERN

Tickets & tijden

Donderdag 26 mei
Vrijdag 27 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...