Luca Warmer | Muziekcafé

zondag 11 juni

Luca Warmer (1994) is een Nederlandse stemkunstenaar en beschouwt haar lichaam als instrument. Tijdens haar performance vermengt zij klank, ritme, zang en dichtwerk tot een muzikaal schouwspel. ”Ik nodig je uit om te luisteren en via mijn stem weer te verbinden met je ware zelf.”

Luca Warmer is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en bracht in datzelfde jaar haar debuut EP Huub uit. Luca is actief in allerlei klinkende projecten; jazz, klassiek, experimenteel, wereldse muziek, poëzie en theater. Ze toert door het land met o.a. haar theaterconcert Appelstroop met Tranen. Maar waar ze ook zingt, telkens weer is het podium haar natuurlijke omgeving.

Voor de set in GIGANT speelt Luca Warmer samen met gitarist Nikos Charalambous. Alhoewel ze beiden een achtergrond hebben in de jazz muziek, experimenteren ze volop met effecten, samples en loops. Niet een standaard gitaar duo dus maar één die de kant van vrije improvisatie moeiteloos weet te combineren met thema’s van bekendere songs. Een spannende combinatie van twee muzikale kunstenaars.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 11 juni 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement