Karsu

donderdag 07 december

Uitverkocht

Zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek in meer dan twintig landen over de hele wereld opgetreden. In 2012 verscheen haar debuutalbum Confession gevolgd door Colors in 2015, waarvoor ze in juni 2016 een Edison in ontvangst mocht nemen. In 2017 speelde ze in de theaters Play My Strings. In 2018 volgde de tour Karsu plays Atlantic Records. En eind 2019 kwam het gelijknamige album Karsu uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland. Ook volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije.

Door haar deelname aan De Beste Zangers, hebben miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd gezeten. Haar vertolking van Hijo de la Luna en Je Suis Malade (duet met Belle Perez) kwamen binnen op nummer 1 op in verschillende hitlijsten.

In februari 2022 hervatte Karsu haar uitgestelde clubtour door Nederland, met als hoogtepunt een optreden in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor stond ze in een uitverkochte O2 in London en tourde ze twee weken door Amerika.

Deur open: 19:30 uur

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Prijs

Tijden

do 07 december 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 07 december
20:30Geen tickets

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement