Jeroen Kant | Muziekcafé

zondag 05 juni

Jeroen Kant is een eigenzinnig liedjesschrijver. Zijn liedjes zijn verhalen die ergens over gaan en die je aan het denken zetten. Zoals je een novelle of een kort verhaal leest. Of een film bekijkt, want zijn muziek is filmisch en doet Amerikaans aan zonder er een kopie van te zijn.

Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland 2011. Deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross en Into The Great Wide Open.

Nieuw album Water

Tijdens de coronacrisis vertoefde Jeroen Kant veel op zijn boot in de Biesbosch. Geïnspireerd door de natuur om hem heen maakte hij zijn nieuwe album Water. Alle liedjes zijn door Kant zelf geschreven, ingespeeld, geproduceerd en opgenomen op zijn boot “Armadillo” ver weg van de stad.

De nieuwe plaat van Kant laat je verdwalen in de Biesbosch. Je wordt meegenomen en ondergedompeld in zijn wereld, met zijn liefde voor de natuur als grote spil. De sound is Broeierig, dromerig en intiem. Onderhuidse gitaarriffs. Verhalende teksten over het leven met de seizoenen. Sfeervolle gelaagde vocalen en geluiden van de natuur. Een ode aan de Biesbosch en aan het vrije leven!

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 05 juni 16:15

Locatie

Café

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...