Jazzclub GIGANT: Boost!

zondag 24 oktober

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als:

‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

Boost! werkt momenteel aan hun eerste album dat begin 2021 uit zal komen.

  • Rob Mostert : Hammond orgel en keyboards
  • Jerome Hol : Gitaar
  • Erik Kooger : Drums

Rob Mostert is al jaren een begrip in Hammond land en behoort tot de top van Nederland. In 2010 reisde Rob met zijn band af naar the U.S.A en nam hij zijn album “Englewood Cliffs Sessions” op bij de legendarische jazz producer Rudy Van Gelder.In 2013 voegde hij 3 blazers toe aan zijn band Rob Mostert Hammond Group en kwam het album “Go Big Or Go Home uit. Daarmee tourde hij door binnen en buitenland waaronder concerten op het prestigieuze Rochester Jazz Festival in New York en Memphis Tennessee. Rob Mostert is bekend van o.a. ‘Rob Mostert Hammond Group’, ‘Sex Hammond & Rock’nRoll’ en ‘The Preacher Men’ waarmee hij in 2019 de Edison prijs won.

Jerome Hol is een van de meest eigenzinnige gitaristen van dit moment. Hij nam drie albums op met ‘Jerome Hol Trio’ en tourt al jaren met de Hans Dulfer band.

Erik Kooger is al meer dan 30 jaar op zo’n beetje alle podia in binnen en buitenland te vinden. Een korte greep uit zijn CV: Michiel Borstlap, Gino Vannelli, Hans Dulfer, Deeldeliers e.v.a. en momenteel tourt hij met The legends, Christian Pabst Trio en BOOST!

CORONAMAATREGELEN

Bij dit concert mogen wij bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter-regel geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 4,00
Culture Club € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 24 oktober 15:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Morgen