Inge van Calkar | Muziekcafé

zondag 15 oktober

Pop, rock, alternative of disco. De Groningse Inge van Calkar is van alle markten thuis en is nergens bang voor. Soms fluistert ze in je oor, soms slaat ze je om de oren met indierock met een vleugje postpunk. Maar altijd is Inge Inge: ‘mijn muziek mag over van alles gaan, behalve over geklaag en liefdesverdriet’.

De band is de laatste jaren uitgegroeid tot een energieke act met een sterke livereputatie. Met voormalige leden van Make Believe en de Duitse soulband tok tok tok staan zij garant voor een vette beat, scheurende gitaren en synthesizers, maar ook voor een reeks aan visuele elementen en kleine grapjes. Zo speelt de lichtgevende telefoon, die te zien is in de videoclip van de sexy zomerhit TOUCHDOWN (verkozen tot NPO Radio2 topsong) ook een rol op het podium. 

De band heeft daarnaast een eigen geprogrammeerde lichtshow in de vorm van 6 LED lamp paaltjes die het publiek visueel van hun stoel blazen. En dat is maar goed ook, op de muziek van Inge van Calkar moet namelijk gedanst worden.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 15 oktober 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement