GIGANT presenteert: HALF CAB + Bayline in Rockcafé Ozzy

vrijdag 14 april

GIGANT gaat de stad in! GIGANT presenteert concerten op verschillende locaties in de binnenstad van Apeldoorn. Op 14 april organiseren we i.s.m. Rockcafé Ozzy (Hoofdstraat 162) een optreden van HALF CAB en Bayline!


HALF CAB

HALF CAB is een jonge rockband uit Den Haag. Met de energie van punk, de aanstekelijkheid van pop en roots in punk en hardcore, verwoesten ze elke stad die ze bezoeken. Met het debuut album I’d Rather Be Dead than 40 dat eerder dit jaar uitkwam, willen zij hun underground ethiek delen met de wereld.

Bayline

In een tijd waar alles tot stilstand kwam besloten de vijf leden van het Nederlandse Bayline een band te starten. Hun catchy, melodische en rauwe rock is de perfecte uitlaatklep om jezelf even lekker te laten gaan. In september 2022 bracht de band hun debuut EP uit en kort daarna speelden ze shows met o.a. Antillectual, Wonk Unit (UK), Mayleaf, Two and a Half Girl, Boni Macaroni. In januari 2023 presenteerde Bayline de nieuwe single Ignore The Devil tijdens een onofficiële showcase op Eurosonic Noorderslag.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 14 april 20:30

Locatie

Rockcafé Ozzy

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement