GREAT JOY | Muziekcafé

zondag 08 oktober

Het Amsterdams/Utrechtse GREAT JOY (deels Australisch, deels Zweeds, deels Nederlands) creëert een plek voor catharsis door middel van roepen, zwieren, loslaten en reflecteren. GREAT JOY is confrontatie als een speelde daad; een verzet tegen wat ons zwaar maakt, gegoten in een vorm die ons laat zweven. Het is frustratie en pijn en kwetsbaarheid en liefde, allemaal in één grote melodische soep. 

Na een druk eerste jaar in 2022 – geselecteerd worden voor Popronde ‘22, shows op plekken als Sniester, EKKO, ADM Festival, Slachthuis, Buurland Festival en een bijna uitverkochte EP-release in Cinetol – en het releasen van de 2 EP’s “BANG BANG” (Feb ‘22) en “Together At Least” (Nov ‘22), is GREAT JOY gefocussed en klaar voor een turbulent 2023.

Inmiddels hebben ze zich vastberaden ondergedompeld in het schrijfproces voor de volgende release, waarmee ze willen onderzoeken hoe ze de klanken van GREAT JOY, die in een prille staat zijn vastgelegd op de eerste twee releases, verder kunnen uitdiepen. Ze zullen zich onvermoeibaar een weg blijven banen richting het ultieme doel, great joy, met muziek die vooral een afspiegeling is van de chaos onderweg. Het is een feest van verlegenheid en tegelijk het stuk maken ervan, een ode aan de outsider, en jullie mogen allemaal komen.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 08 oktober 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement