Flavium plays BB King [Seated Specials]

Duur programma: 60 minuten

Deze concerten zijn verplaatst van 7 mei 2021 naar 14 augustus 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 7 mei blijven geldig voor de show op 14 augustus. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

“Hey fella’s, that’s a mighty fine band you got there, and I dig the way you put your own twists and turns in some of my songs”, zei BB King tegen Anne-Geert Bonder van Flavium in de foyer van het Haagse Congrescentrum, waar Flavium voor BB King opende. We spreken 19 oktober 1977.

BB King is nog redelijk slank en z’n haren zijn diepzwart. Flavium verkeert in de eerste 7 jaren van haar carrière. De hitsingles “Nightlife” en “Nobody knows” moeten nog worden gemaakt. Desondanks is Flavium in die jaren al een gerenommeerde bluesband in Nederland en omliggende landen.

Riley Ben King aka BB King (1925 – 2015) was een Amerikaanse bluesgitarist en singer/songwriter en hij wordt gezien als één van de grootste bluesartiesten aller tijden, die het publiek tot aan zijn dood van een onophoudelijke stroom topsongs voorzag. Flavium daarentegen is nog steeds “alive and kicking”; een band met aanzien en reputatie. Actiever dan ooit in de huidige bezetting: Anne-Geert Bonder (git), Eric Bagchus (bas), Bert Vrieling (Voc/harm), Willem Swikker (Hamm/keys) en Bouke van Olst(drums).

GIGANT Seated Specials
Ook in 2021 brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 42 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Klik hier voor een overzicht van alle maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 19,00
Singleticket Vriend (1 pers.) € 17,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 14 augustus 20:00
za 14 augustus 22:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 14 augustus