Erwin Java feat. Sean Webster [Seated Specials]

vrijdag 22 januari

Duur programma: 60 minuten

Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood’s Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Na het overlijden van zanger Harry ‘Cuby’ Muskee (2011) was hij in 2012 mede-oprichter van King Of The World, maar er zijn nog zoveel andere uitdagingen en dus besloot Java deze band per 1 juni 2018 te verlaten.

In december 2017 bracht hij zijn allereerste soloalbum uit, Keepin’ It Real, waarop Java zijn licht laat schijnen over tien klassiekers uit de blueshistorie. De plaat bevat songs die tijdens zijn muzikale omzwervingen iets bij Java teweeg hebben gebracht.

Tijdens de coronatijd is het project “Erwin Java’s Travel Party” ontstaan, waarmee hij nu ook naar GIGANT komt. Tijdens dit concert deelt hij het podium met de uit Sheffield (UK) afkomstige zanger/gitarist Sean Webster (1976). Hij zal Java’s Travel Party voor deze gelegenheid bijstaan in zowel stukken van Keepin ’it Real als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre. De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op Keepin’ it Real hebben begeleid.

GIGANT Seated Specials
We brengen je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (2 pers.) € 19,00
Duoticket Vriend (2 pers.) € 17,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 22 januari 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 22 januari