Eric Vloeimans’ Gatecrash

dinsdag 15 juni

Duur programma: 180 minuten

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het concert van Eric Vloeimans in de Rabobankzaal van Orpheus verplaatst naar dinsdag 15 juni. Gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s. Dat is de elektrische band van trompettist Eric Vloeimans met topdrummer Jasper van Hulten, de IJslandse basgitarist Gulli Gudmundsson en een glansrol voor pianist Jeroen van Vliet, 2014 winnaar van de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs, op Fender Rhodes.

In 2007 presenteerde Eric Vloeimans Gatecrash met het livealbum Gatecrashin’ en scoorde daar meteen een Edison Award mee. Ruim tien jaar later heeft de band internationale bekendheid vergaard.

“Er bestaat muziek die je lichaam rechtstreeks opdracht geeft tot bewegen, muziek die tot erotische dagdromen aanzet, muziek die de hersenen traint, muziek die vrolijk maakt of treurig stemt, muziek die ontspant en muziek die op de zenuwen werkt. Er bestaat ook muziek die je opslokt als Jonas in de walvis, composities lang meeneemt en als de laatste maat heeft geklonken, weer uitspuugt. Je vraagt je af waar je bent geweest en hoe lang. Eric Vloeimans maakt zulke muziek.” – Het Parool

Trompet: Eric Vloeimans
Fender Rhodes: Jeroen van Vliet
Basgitaar: Gulli Gudmundsson
Drums: Jasper van Hulten

CORONAMAATREGELEN ORPHEUS
Dit seizoen gelden er speciale coronamaatregelen om een bezoek aan Orpheus veilig en vertrouwd te houden. Houd daarom rekening met het volgende:

 • Kom op tijd, maar niet te vroeg. Voor voorstellingen in de Hanoszaal geldt een tijdsslot waarop je welkom bent, afhankelijk van de rang op je ticket. Kijk hiervoor op de voorstellingspagina op de website. Voor voorstellingen in de Rabobankzaal en Altioszaal gelden geen tijdssloten.
 • Het invullen van onze gezondheidsverklaring is verplicht. Deze kun je downloaden op Orpheus.nl/corona. Voorkom een wachtrij en neem hem alvast ingevuld mee. Vul hem in op de dag van de voorstelling, zodat de gegevens actueel zijn.
  Geen printer? Dan is de verklaring ook verkrijgbaar bij de ingang.
 • Heb je klachten, zoals keelpijn, hoesten, niezen, of koorts? Dan vragen we je om thuis te blijven.
 • Wij adviseren dringend om een mondkapje te dragen in de foyer en tijdens het verplaatsen binnen het pand. Eenmaal zittend in de zaal mag het mondkapje af.
 • De garderobe is gesloten. Je jas mag mee de zaal in.
 • Ga zo snel mogelijk de zaal in en blijf niet staan in de foyer.
 • De barren in de foyers zijn vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gesloten. Het is niet mogelijk om een consumptie aan te schaffen voorafgaand aan de voorstelling.
 • Je krijgt een stoel aangewezen van een van onze medewerkers. Je kunt niet zelf je stoel kiezen. Je bent verplicht de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.
 • Als je eenmaal hebt plaatsgenomen in de zaal kun je je stoel niet meer verlaten.
 • Het verlaten van de zaal gebeurt op aanwijzing van het personeel van Orpheus.
 • Houd je aan de instructies, looproutes en aanwijzingen van ons personeel. Houd minimaal anderhalve meter afstand tot anderen.

Bekijk alle actuele informatie over de geldende coronamaatregelen op Orpheus.nl/corona.

PARKEREN

Let op: vanwege de extra coronamaatregelen is de parkeergarage naast Orpheus tot nader order gesloten. Het bovendek is wel geopend en is voorlopig vrij toegankelijk. 

Kies voor je navigatiesysteem:
Soerenseweg 10
Apeldoorn (7314 CD)

OPENBAAR VERVOER
Bij Theater Orpheus bevinden zich diverse bushaltes. Kijk op www.9292.nl voor actuele reistijden.

FIETSENSTALLING
Kom je met de fiets? Je kunt je fiets onbewaakt stallen aan de zijkant van het gebouw (bereikbaar vanaf de Soerenseweg én de Maduralaan). Je kunt je fiets ook kwijt in de bewaakte fietsenstalling. Deze vind je in de kelder, links naast ingang Zuid aan de Maduralaan.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 22,00
Vriend € 20,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

dinsdag 15 juni 20:00

Locatie

Rabobankzaal Orpheus

Tickets & tijden

Dinsdag 15 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...