Comedytunes Comedynight

donderdag 09 november

Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je buiten met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel! Deze avond zie je Wina Ricardo, Victor Luis van Es, Jacob Spoelstra en MC Mo Hersi.

Wina Ricardo

Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en een paar weken later won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van ‘Let’s Make Comedy’. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema’s, grote thema’s en actualiteiten.

Victor Luis van Es

Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak ‘van zijn hart geen moordkuil maken’ tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Mo Hersi

Mo Hersi is een comedian geboren in Ethiopië. Mo heeft een mooie open blik naar de wereld toe, waarbij hij je net even anders laat denken. Mo is een ervaren MC met zijn lach en spontaniteit weet hij altijd op het podium een feestje te maken.

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge Fries. Iets wat keer op keer aanslaat.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands.  Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 18,50
Vriend € 16,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 09 november 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 09 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement