Comedytunes Comedynight

donderdag 21 maart 2024

Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je buiten met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel! Deze avond zie je Dave Felida, Tim Kroezen, Emiel van der Logt en MC Ronald Smink.

Ronald Smink

Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy. Samen met collega Bas Birker heeft Ronald een online Stand up Comedy Cursus gemaakt voor de beginnende comedian. Dit kun je volgen op Comedytunes.nl

Dave Felida

Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is een uniek karakter binnen de Nederlandse comedy-scene. Kom zeker kijken want het soort comedy wat Dave Felida maakt wordt met uitsterven bedreigt, kom kijken nu het nog kan!

Emiel van der Logt

Emiel van der Logt (’83) heeft een schurfthekel aan het schrijven van bio’s, maar houdt daarentegen zielsveel van stand-up comedy. In 2011 doet hij mee aan een open podium en is meteen verslaafd. Na het behalen van de finaleplaats van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten 2014 gaat hij solo de theaters in met zijn eerste avondvullend programma ‘Stop met  huilen’ (deze speelt hij zelfs in Jakarta), gevolgd door zijn tweede solo voorstelling ‘Serieus?!’. Emiel heeft de kunst om de vinger op de zere plek te leggen, maar dat je dan toch keihard begint te lachen. Koop tickets en ontdek deze topper!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 18,50
Vriend € 16,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 21 maart 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 21 maart
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...