Clearwater Creedence Revival

vrijdag 02 april

Duur programma: 150 minuten

Het waren de geweldige melodieën en John Fogerty’s ruige en niet te imiteren stem waardoor Creedence Clearwater Revival in de late 60’s en vroege 70’s in één keer dé prominente Amerikaanse rockband werd. De op single uitgebrachte versies van Dale Hawkin’s Suzy Q en Screaming’ Jay Hawkin’s I Put a Spell On You waren de eerste grote hits van CCR. Met het uitkomen van het tweede album Bayou Country was de doorbraak definitief. De band domineerde jarenlang de radio met hits als Proud Mary, Bad Moon Rising, Commotion, Fortunate Son, Down on The Corner en Born On The Bayou.

CCR viel in 1972 uiteen. In 1995 begonnen twee oud leden, Stu Cook en Doug Clifford, met een tournee onder de naam Creedence Clearwater Revisited. Voormalig frontman John Fogerty ging nog een enkele keer op tournee maar bleef zich voornamelijk bezig houden als studiomuzikant.

In de winter van 1998 werd de Britse gelegenheids- en all stars band Clearwater Creedence Revival opgericht. De huidige bezetting bestaat uit Peter Barton (The Animals), Geoff Hammond (Denny Laine Band), Graham Pollock (The Hollies) en Alan Sagar (Slack Alice).

Verwacht alle grote CCR klassiekers!

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 21,50
Vriend € 19,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 02 april 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 02 april