Bertolf

vrijdag 08 oktober

Duur programma: 180 minuten

Op 8 oktober brengt Bertolf muziek van zijn nieuwste album, Happy in Hindsight, en zijn mooiste liedjes van z’n vorige platen naar Apeldoorn! Al dit fraais wordt aangevuld met songs van zijn muzikale helden.

Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met de band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s, waarin hij zich onder regie van Diederik van Vleuten ontpopte tot een zeer prettige verteller.

Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange. Zijn solo-carriere explodeerde in 2008 met de hit-single Another DayIn 2010 won hij een Zilveren Harp en maakte sindsdien zes door pers en publiek zeer goed ontvangen solo-albums.

Bertolf zou oorspronkelijk Seated Special-concerten geven op 5 maart 2021. Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus konden deze Seated Specials niet plaatsvinden. Bertolf komt op 8 oktober alsnog naar GIGANT, maar dan voor een concert in de normale setting, met plaats voor 500 staande bezoekers. Gekochte kaarten voor de concerten op 5 maart blijven geldig voor het concert op 8 oktober. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 17,00
Vriend € 15,00
Culture Club € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 08 oktober 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 08 oktober