Ben Forte | Muziekcafé

zondag 18 juni

Ben Forte is een 22-jarige rapper-songwriter uit Utrecht die in zijn muziek eerlijk praat over onzekerheid, verlies en zijn zoektocht naar geluk. Met zijn Nederlandstalige teksten en eigen producties zit zijn muziek vol energie, motivatie en wil hij anderen inspireren. Zijn eigen inspiratie haalt hij uit artiesten als Twenty One Pilots, Ed Sheeran en Chef’Special.

Na het uitbrengen van zijn debuut-EP rusten, het winnen van de Amsterdamse Popprijs (2019), support van Chef’Special (2021) én het schrijven en produceren van een lied voor een nationale NS-campagne, is Ben Forte in 2022 klaar voor een nieuw hoofdstuk. Dit jaar verschijnt de nieuwe EP en wordt in een energieke duo setting het podium bestegen. Samen met een drummer en zijn piano gaat Ben Forte op tour in Nederland, Frankrijk en Spanje.

Ben Forte hoopt mensen te inspireren en te motiveren om zelf ook open te zijn over hún gevoel. Dat mag een stuk laagdrempeliger worden in onze samenleving. “Ik geloof dat zolang we praten, we dichterbij onszelf en elkaar komen, en dat dat ons helpt navigeren in onze levenslange zoektocht naar geluk. Blijf praten; blijf zoeken.”

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 18 juni 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement