Batushka (PL) + Kanonenfieber (DE) + Uburen (NO)

zaterdag 18 november

Op verzoek van Batushka is, wegens overweldigende animo, het concert van deze Poolse black metalband in Willemeen in Arnhem verplaatst naar GIGANT in Apeldoorn! Op zaterdag 18 november komt de band van creatief brein Krzysztof Drabikowski samen met de Duitse blackened death metalband Kanonenfieber en de Noorse black/Viking metalband Uburen naar de popzaal van GIGANT.

De ticketverkoop loopt in zijn geheel via de website van Willemeen.

Gekochte tickets voor het concert in Willemeen blijven geldig voor het concert in GIGANT. Kun of wil je niet naar deze nieuwe locatie, neem dan uiterlijk 18 juni contact op met Willemeen via tickets@willemeen.nl.  

Batushka (PL)

De eerste show ooit van Batushka in Nederland was in Willemeen en nu is de band terug! Wegens de grote animo helaas niet weer in Willemeen, maar in het iets grotere GIGANT. De Poolse band, met creatief brein Krzysztof Drabikowski aan het roer, brengt op 18 november hun donderende black metal naar Apeldoorn. De muziek en teksten, die uitsluitend in de Kerkslavische taal zijn geschreven, zijn geïnspireerd door de Oosters-Orthodoxe Kerk en dat zie je op het podium duidelijk terug!

Kanonenfieber (DE)

Ineens lag in februari 2021 het debuutalbum van de blackened death metalband Kanonenfieber in de schappen. Noise – de man achter dit hagelnieuwe eenmansproject – presenteert hiermee ongetwijfeld één van de grootste verrassingen en beloften op het gebied van black metal anno nu. Deze debuutplaat staat volledig in het teken van de slachtoffers die de Eerste Wereldoorlog heeft gekost. Alleen de imponerende hoes in combinatie met de thematiek van Menschenmühle zijn al noemenswaardig. Het blijkt slechts een treffend begin te zijn van een muzikaal en tekstueel avontuur.

Uburen (NO)

De Noorse black/Viking metalband Uburen werd in 2010 opgericht met een ideologie om de Viking-folklore nieuw leven in te blazen met een serieus geluid en focus op de donkere en melancholische delen. De muziek is woest en hard, maar zit vol onderliggende melodieën die een echt majestueus en monumentaal gevoel geven. De band legt de betekenis van hun naam als volgt uit: “Het woord Uburen is gebaseerd op oud-Noors, en kan niet direct vertaald worden in het Engels, maar de betekenis zou ‘uitgevoerd’ of ‘verstoten’ zijn. Er wordt gezegd dat wanhopige moeders die geen andere uitweg voor hun zwakke en ongewenste baby’s zagen, ze van de rand van de berg gooiden.”

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 28,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 18 november 19:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 18 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement