Bart van Liemt | Muziekcafé

zondag 01 december

Bart van Liemt is één van de meest ervaren en gelauwerde frontmannen van Nederland. Met de Brits-georiënteerde rocksongs van zijn band The Sheer tourde hij aan het begin van dit millennium langs talloze poppodia en festivals. Top 40-noteringen, vele prijzen en nominaties en talloze tv- en radio-optredens volgden. Later werkte Bart als songwriter en zanger onder meer samen met producersduo Baskerville, met als hoogtepunt hun aanstekelijke electro-dance anthem Devilstown.

Voor zijn eerste soloalbum vertrok Bart vervolgens naar Oxford waar hij samen met producer Sam Williams (Supergrass, Kula Shaker) werkte aan Miracle Wave (2015) met hit Hide No More. Tegenwoordig schrijft Bart liedjes met onder meer Chef’ Special, Tim Dawn, Merol en Douwe Bob en onder de naam Astral Twins brengt hij jaarlijks (op hun gemeenschappelijke verjaardag) een lied uit met Krezip-gitarist Jan Peter Hoekstra.

Het vuurt brand als nooit tevoren bij Bart en het vakmanschap van een goed geschreven liedje is bij hem in een nieuwe fase beland. Nu, met een rugzak vol verhalen en een grote liefde voor Britse topsongs neemt Bart weer plaats in de spotlights. Maak van dichtbij mee hoe Bart op aanstekelijke wijze eigen werk afwisselt met songs van z’n Britse helden. Van Oasis, Blur en Paul Weller tot de best geschreven liedjes van The La’s en Robbie Williams.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 01 december 16:15

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement