Atheist (USA) + Suicidal Angels (GR) + Abysmal Dawn (USA) + Critical Mess (DE)

donderdag 22 september

Na geplande en gecancelde shows in 2020 en 2021 komt death metalband Atheist nu toch echt naar Apeldoorn! Samen met Suicidal Angels, Abysmal Dawn, Critical Mess en een support staan zij op 22 september in onze popzaal.

De Amerikanen van Atheist worden beschouwd als één van de grondleggers van technische death metal. In september keert de band voor het eerst sinds 2011 terug naar Europa met een nieuw album. De band, opgericht in 1988 door Steve Flynn en Kelly Schaefer, geldt als pionier binnen de death metal, door invloeden vanuit jazz, fusion en progressieve metal toe te voegen.

De Griekse krachtpatser Suicidal Angels heeft hard gewerkt om in Europa naam te maken met albums als Dead Again, Bloodbath, Division of Blood en vooral hun laatste album Years of Aggression, waarmee de band hun hoogste hitlijsten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland behaalde. Een nieuw album vol thrash metal beukers is in de maak, onder de hoede van het legendarische platenlabel Nuclear Blast.

De in LA gevestigde death metal meesters van Abysmal Dawn zullen het podium betreden met hun vijfde studioalbum Phylogenesis en de nieuwste EP Nightmare Frontier, uitgebracht via Season of Mist Records.

Naast Atheist, Suicidal Angels en Abysmal Dawn staan ook de Duitse death metalband Critical Mess en een nog bekend te maken support op het programma.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 24,50
Vriend € 22,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 22 september 19:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 22 september
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement