Atheist (USA) + Cadaver (NOR) + Svart Crown (FRA)

Geannuleerd

donderdag 11 maart

Duur programma: 210 minuten

De top van de extreme metal komt met een uitgebreide tour naar Europa en doet daarbij voor een exclusieve Nederlandse show ook Apeldoorn aan!

Atheist
De Amerikanen van Atheist worden beschouwd als één van de grondleggers van technische death metal. In september keert de band voor het eerst sinds 2011 terug naar Europa met een nieuw album. De band, opgericht in 1988 door Steve Flynn en Kelly Schaefer, geldt als pionier binnen de death metal, door invloeden vanuit jazz, fusion en progressieve metal toe te voegen.

Cadaver
Het Noorse Cadaver, opgericht door Anders Odden (Satyricon, Order) is een goed voorbeeld van een echte Scandinavische mentaliteit als het gaat om death metal. Eén van de eerste Noorse extreme metalbands komt voor het eerste sinds 2004 weer bij elkaar, met Dirk Verbeuren (Megadeth, Soilwork) op drums. De band bracht eerder dit jaar de digitale EP DGAF uit.

Svart Crown
De Franse, zwartgeblakerde death metalmonsters van Svart Crown kwamen begin 2020 met het gloednieuwe studioalbum Wolves Among The Ashes. Vijf albums en meer dan tien jaar aan flink touren maken Svart Crown tot één van de Franse bands die een echte liefhebber van death metal altijd zou moeten zien.

In het voorprogramma staan From Hell en Typhus.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kon dit concert helaas geen doorgang vinden op 24 september. Gelukkig is er nu een nieuwe datum bekend: 11 maart 2021. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

Prijs

Normaal € 19,50
Vriend € 17,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

donderdag 11 maart 19:30

Locatie

Popzaal

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...