Atheist (USA) + Cadaver (NOR) + Hideous Divinity (ITA)

donderdag 24 februari 2022

Dit concert is verplaatst van 11 maart 2021 naar 24 februari 2022 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 24 februari 2022. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

De top van de extreme metal komt met een uitgebreide tour naar Europa en doet daarbij voor een exclusieve Nederlandse show ook Apeldoorn aan!

De Amerikanen van Atheist worden beschouwd als één van de grondleggers van technische death metal. In september keert de band voor het eerst sinds 2011 terug naar Europa met een nieuw album. De band, opgericht in 1988 door Steve Flynn en Kelly Schaefer, geldt als pionier binnen de death metal, door invloeden vanuit jazz, fusion en progressieve metal toe te voegen.

Het Noorse Cadaver, opgericht door Anders Odden (Satyricon, Order) is een goed voorbeeld van een echte Scandinavische mentaliteit als het gaat om death metal. Eén van de eerste Noorse extreme metalbands komt voor het eerste sinds 2004 weer bij elkaar, met Dirk Verbeuren (Megadeth, Soilwork) op drums. De band bracht eerder dit jaar de digitale EP DGAF uit.

Op gebied van brutale en supertechnische death metal staat Hideous Divinity aan de top. Een dik jaar na hun vierde album ‘Simulacrum’ brachten ze in 2021 de EP ‘LV-426’ uit.

In het voorprogramma staan From Hell en Typhus.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 19,50
Vriend € 17,50
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

do 24 februari 19:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 24 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...