Ares

zaterdag 16 maart 2024

Ares (Rens Ottema, 1995) is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Deze rapper, producer en zanger uit Oosterhout wist al op jonge leeftijd de spotlights te bereiken. Hij maakte zijn eerste indrukwekkende verschijning in BNN’s The Next MC en bracht zijn muziek uit via het gerenommeerde label Top Notch. Nu, als onafhankelijke artiest, heeft Ares volledige vrijheid om te doen wat hij wil. Naast zijn muzikale creaties, runt hij ook een eigen muzieklabel en kledinglijn die vernoemd is naar het netnummer van zijn thuisstad (162) en is hij betrokken bij het regisseren van zijn eigen videoclips.

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema’s. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek varieert van hiphop en trap, maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers zoals te horen op zijn laatste album “Wavyman – Live From Mars”. Met zes studioalbums, verschillende EP’s en singles heeft Ares een indrukwekkend discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 zijn muziek uitbrengt onder zijn eigen label, 162 Records.

Gedurende zijn carrière heeft Ares een loyale fanbase opgebouwd, wat heeft geleid tot talloze uitverkochte tours en shows. Het contrast dat ontstaat tussen de wilde chaos vóór het podium en de introspectieve persoonlijkheid van Ares óp het podium is fascinerend. Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

Tickets bestellen

Prijs

Gratis ticket € 0,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 16 maart 20:00

Locatie

Café

Tickets & tijden

Zaterdag 16 maart
20:00Geen tickets
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...